Wij helpen zorginstellingen met verminderen van voedselverspilling binnen catering.
Dit doen we door dat onze software helpt met het plannen en kiezen van de catering voor een optimaal Meet & Eat moment voor zowel de werknemers, patiënten als gasten.
Veiligheid, gastvrijheid en duurzaamheid in voorop in de zorg
De patiënten en gasten kunnen vooraf op week, dag van te voren of op dezelfde dag nog hun bewuste bestellingen doen waardoor er beter kan worden ingekocht. Gemak en gasttevredenheid voorop. Als de keuze meer vooraf kan worden gemaakt, kan er ook beter op ingespeeld worden via de inkoop en operatie. Dit is een potentiële kostenbesparing die kan bijdragen aan het verbeteren van het totale aanbod en ervaring.
Het aanbieden van vers voedsel gaat al snel gepaard met meer voedselverspilling. Door meer inzicht vooraf op specifiek niveau, het behalen van inzichten uit de historische data kan de inkoop beter worden ingeschat en dus minder verspilling optreed. De transitie naar vers, plantaardig en gezondere voeding zal gepaard gaan met omschakeling naar een meer persoonlijk aanbod in combinatie met flexibiliteit.
Duurzaamheid wordt met de dag belangrijker. Zowel voor bedrijven als consumenten. Door dit te communiceren zijn de eerste bezoekers bereid om mee te werken. Daarnaast kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met een beloningssysteem. Denk aan een kortingsvoucher die je uitgeeft voor het voorkeur restaurant aangegeven door de bezoeker. Daarmee voorkom je niet alleen verspilling, maar nemen bezoekers ook plaats in hun favoriete restaurant waarmee omzet wordt verhoogd.