Wij helpen evenementen met verminderen van voedselverspilling binnen catering.
Dit wordt gedaan met software welke helpt met plannen en kiezen van de catering voor een optimaal Meet & Eat moment.
De cateringsoftware geeft de consument niet alleen aan wat de dieetwensen zijn, maar moet er ook worden aangegeven of hij/zij daadwerkelijk aanwezig is. Via onze software krijg je dus beter inzicht over hoeveel gasten er komen en hoeveel catering daarvoor nodig is. Maak dus geen onnodige kosten door te veel catering in te kopen en personeel in te zetten!
Steeds meer consumenten maken de overstap naar vegetarisch of zelfs veganistisch voedsel. Hierdoor lopen de wensen van gasten van het evenement steeds verder uiteen. Hoe prettig zou het zijn als je precies zou weten wat de gasten zouden willen eten? Een tevreden gasten en geen verspilling? Daarnaast is dit keuze moment ook meteen een ideale gelegenheid om de gast mee te nemen in alle keuzes en beter te informeren over de eventuele gezonde keuze. Deze kan natuurlijk ook gestimuleerd worden.
Laat je gasten zien dat het voorkomen van verspilling belangrijk is voor jullie bedrijf. Laat de gast daarnaast bewuste keuzes maken door aan te geven wat de impact is van bepaalde gerechten op het milieu.
Optimaal genieten kan pas als vraag en aanbod is geoptimaliseerd en op elkaar is afgestemd. Dit gebeurd wanneer er exact wordt ingespeeld op de behoefte van de bezoekers. Aan de aanbod zijde moet hier op worden ingespeeld, zonder dat dit gepaard gaat met overschot en de daarbij horende voedselverspilling.
Minder verspilling, minder kosten en hogere gasttevredenheid!
Duurzaamheid wordt met de dag belangrijker. Zowel voor bedrijven als consumenten. Door dit te communiceren zijn de eerste bezoekers bereid om mee te werken. Daarnaast kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met een beloningssysteem. Denk aan een kortingsvoucher die je uitgeeft voor het voorkeur restaurant aangegeven door de bezoeker. Daarmee voorkom je niet alleen verspilling, maar nemen bezoekers ook plaats in hun favoriete restaurant waarmee omzet wordt verhoogd.