checklist

Plan:
het moment

Vooruit plannen, automatiseren
betekent slimmer inkopen
en organiseren
choice

Kies:
je eigen catering

Iedereen kiest bewust, en voor zichzelf. Meer duurzaam, plantaardig of juist gewoon lekkerder
breakfast

Meet & Eat:
Optimaal genieten

Het resulteert in minimale verspilling
en hogere gasttevredenheid
en rendabiliteit
checklist

Plannen

Plannen: binnen het onderwijs

Het voordeel van een pretpark, leisurepark en/of dierenpark is dat het normaal alleen te bezoeken is via ticketverkoop. Kortom iedereen moet een ticket hebben voordat ze naar binnen mogen. Vaak koop je ook een kaartje specifiek voor een dag, en maakt het plannen dus tijd technisch makkelijker. Er kan dus eenvoudig gebruik worden gemaakt van het ticket aankoop proces en via die systemen worden geautomatiseerd.

choice

Kiezen

Kies: wat wil je gaan eten en drinken in het park

Op het park is natuurlijk een enorm aanbod aan eten en drinken. Voor ieder wat wils zouden we bijna wel durven zeggen. Fijn dus als je al van te voren zou kunnen zien welke opties er allemaal zijn en/of er dus aanbod is van je persoonlijke voorkeuren. Als je hier van te voren al een voorkeur of keuze voor doorgeeft heeft dit een tal van voordelen voor het park op het gebied van inkoop, duurzaamheid en inzichten.

breakfast

Meet & Eat

Meet & Eat: optimaal genieten op het dagje uit

Optimaal genieten kan pas als vraag en aanbod is geoptimaliseerd en op elkaar is afgestemd. Dit gebeurd pas als er wordt ingespeeld op de behoeften van alle bezoekers vanuit de vraagzijde. Aan de aanbod zijn moet hier dus op worden ingespeeld, zonder van alles in huis te halen en enorm veel voedselverspilling plaatsvindt. Daarom is het zo belangrijk om dat vooraf al proberen in kaart te brengen.


Brochure ontvangen?laptop-keuken

Zelf proberen?
We hebben een aantal mooie video's en demo's klaarstaan zodat je meteen de eerste ervaring kunt opdoen. 

Flyer - kopie

Andere Sectoren:
Naast onze basis in de kantoorwereld, kan onze software ook ingezet worden in  andere sectoren. Zie hier het overzicht.

Team-foto-BestelBewuster-2020

Nieuwste blog:
Lees hier het nieuwste nieuws, ontwikkelingen, interviews en leuke feitjes binnen de facilitaire cateringwereld.


NieuwsbriefVeelgestelde vragen


Worden de gegevens van bezoekers opgeslagen?

Nee, de software van BestelBewuster is volledig privacy en security veilig. Gegevens worden direct encrypted en nadat het bezoek is geweest verwijderd.
Moeten bezoekers verplicht een lunch keuze opgeven?

Nee, de systemen staan los van elkaar. Een bezoeker wordt vanuit de verspilling gedachte gevraagd of die van tevoren een keuze wil opgeven voor bijvoorbeeld lunch en/of ontbijt. Daarbij kan hij of zij een beloning ontvangen in bijvoorbeeld korting voor het restaurant van voorkeur. Dit is geen verplichting maar een vraag. De vraag wordt gesteld via een aparte mail of er staat een link op bijvoorbeeld het ticket van een klant.
Hoe wordt verspilling voorkomen via jullie systeem?

BestelBewuster heeft algemene data over bezoek en consumptie. Dit vullen wij aan met bezoekersprofielen die wij maken op dagniveau. Dit profiel komt bijvoorbeeld tot stand door het uitvragen van bijvoorbeeld restaurant voorkeur bij bezoekers. Daarnaast wordt ook indirecte verspilling voorkomen. Het doel is om bezoekers te laten consumeren in het park en daarmee eigen consumpties thuis laten. Mensen gooien veel “rugzak” artikelen aan het einde van de dag onverhoopt weg.
Waarom zou een bezoeker van tevoren hieraan meewerken?

Duurzaamheid wordt met de dag belangrijker. Zowel voor bedrijven als consumenten. Door dit te communiceren zijn de eerste bezoekers bereid om mee te werken. Daarnaast kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met een beloningssysteem. Denk aan een kortingsvoucher die je uitgeeft voor het voorkeur restaurant aangegeven door de bezoeker. Daarmee voorkom je niet alleen verspilling, maar nemen bezoekers ook plaats in hun favoriete restaurant waarmee omzet wordt verhoogd.

Hoe kunnen reviews helpen met meer omzet?

Vriendelijkheid personeel en hygiëne zijn zaken die aangegeven worden als belangrijk voor een bezoeker om naar horeca op park te gaan. Reviews waarborgen kwaliteit en leidt tot vertrouwen. Via het BestelBewuster review systeem kan dit gemeten worden. De resultaten uit reviews kunnen bij nieuwe bezoekers in het keuzemoment gedeeld worden. Hierdoor hebben zij voor het parkbezoek al een vertrouwd gevoel.
Hoe worden bezoekersstromen gereguleerd?

Bezoekers sturen door het park door van tevoren een lunchlocatie toe te wijzen. Bijvoorbeeld door aan een kortingsvoucher een tijd en plaats te koppelen. Daarnaast kan ook met het ontbijtaanbod gekeken worden of een deel van de bezoekers vroeger in het park komt. Hiermee wordt direct de omzet van het ontbijt gestimuleerd. Door bezoekersstromen in en naar de restaurants gedurende de dag te sturen kunnen restaurants langer open kunnen blijven met een efficiëntere bezetting.
Hoe draagt BestelBewuster bij dat bezoekers gezonder eten in park?

Het aanbod van gezond voedsel is veelal laag binnen leisure omdat de vraag laag is. Het van te voren maken van een keuze via BestelBewuster draagt bij aan meer gezonde vraag door bezoeker. Vooraf wordt namelijk een meer bewuste en gezonde keuze gemaakt dan op het moment zelf.