checklist

Plan:
het moment

Vooruit plannen, automatiseren
betekent slimmer inkopen
en organiseren
choice

Kies:
je eigen catering

Iedereen kiest bewust, en voor zichzelf. Meer duurzaam, plantaardig of juist gewoon lekkerder
breakfast

Meet & Eat:
Optimaal genieten

Het resulteert in minimale verspilling en hogere gasttevredenheid en rendabiliteit
checklist

Plannen

Plannen: in een MKB omgeving

Nu steeds meer mensen thuiswerken is het elke dag weer onzeker hoeveel collega’s op kantoor aanwezig zijn en of ze blijven lunchen. Dit maakt het zeer lastig om met iedereen rekening te houden met de lunch. Onze software maakt dit inzichtelijk doordat iedereen zijn/of haar wensen kan aangeven. Servicegericht, maar zonder het vervelende van te veel bestellen.
choice

Kiezen

Kies: wat wil je gaan eten en drinken in de MKB omgeving

Doordat er steeds meer mensen bewuster willen leven en hierdoor de overstap maken naar vegetarisch of zelfs veganistisch voedsel lopen de wensen per persoon steeds verder uiteen. Daarnaast wil je ook zo compleet mogelijk geïnformeerd worden. Worden jouw bewuste wensen ook altijd vergeten tijdens de kantoor lunch? Hoe prettig zou het zijn als je deze wensen eenvoudig door kan geven aan de office manager? 
breakfast

Meet & Eat

Meet & Eat: optimaal genieten op kantoor

Laat je werknemers zien dat het voorkomen van verspilling belangrijk is voor het bedrijf. Je collega’s maken een bewuste keuze door aan te geven wanneer ze aanwezig zijn en wat hun eet wensen zijn. Samen een bijdrage aan minder verspilling bij de dagelijkse of wekelijkse catering op kantoor. Minder verspilling, gezondere voedingspatronen en een hoger bewustzijn creëeren was nog nooit zo leuk.


Brochure ontvangen?laptop-keuken

Zelf proberen?
We hebben een aantal mooie video's en demo's klaarstaan zodat je meteen de eerste ervaring kunt opdoen. 

Flyer - kopie

Andere Sectoren:
Naast onze basis in de kantoorwereld, kan onze software ook ingezet worden in  andere sectoren. Zie hier het overzicht.

Team-foto-BestelBewuster-2020

Nieuwste blog:
Lees hier het nieuwste nieuws, ontwikkelingen, interviews en leuke feitjes binnen de facilitaire cateringwereld.


NieuwsbriefVeelgestelde vragen


Hoe wordt verspilling voorkomen via jullie systeem?

BestelBewuster heeft algemene data over bezoek en consumptie. Dit vullen wij aan met bezoekersprofielen die wij maken op dagniveau. Dit profiel komt bijvoorbeeld tot stand door het uitvragen van bijvoorbeeld restaurant voorkeur bij bezoekers. Daarnaast wordt ook indirecte verspilling voorkomen. Het doel is om bezoekers te laten consumeren in het park en daarmee eigen consumpties thuis laten. Mensen gooien veel “rugzak” artikelen aan het einde van de dag onverhoopt weg.
Waarom zou een medewerker van tevoren hieraan meewerken?

Duurzaamheid wordt met de dag belangrijker. Zowel voor bedrijven als consumenten. Door dit te communiceren zijn de medewerkers bereid om mee te werken. Zo voelt iedereen zich verantwoordelijk om een bewuste keuze te maken.

Hoe kunnen reviews helpen met meer omzet?

Vriendelijkheid personeel en hygiëne zijn zaken die aangegeven worden als belangrijk voor een bezoeker om naar horeca op park te gaan. Reviews waarborgen kwaliteit en leidt tot vertrouwen. Via het BestelBewuster review systeem kan dit gemeten worden. De resultaten uit reviews kunnen bij nieuwe bezoekers in het keuzemoment gedeeld worden. Hierdoor hebben zij voor het parkbezoek al een vertrouwd gevoel.
Zijn jullie een cateraar?

Ons platform is een softwareplatform en vormt de brug met de cateraar. Kortom wij zijn geen cateraar maar werken samen als partners met de verschillende cateraars.

Op welke manier wordt tijd bespaard via jullie software?

Een management assistent office of andere verantwoordelijke voor de wekelijkse zakelijke boodschappen is over het algemeen te veel tijd kwijt aan deze bestellen. Zeker wanneer die met aanwezigheid en wensen probeert rekening te houden. Met de software automatiseren wij dit proces.

Voor welke systemen is de plugin te gebruiken?

De plugin werkt samen met de bekende e-mailclients van Outlook en Gmail. Daarnaast is de online omgeving ook aan te spreken via de browser.

Moeten wij werken met een plugin?

Nee dit is niet per se nodig. Wel zitten hier veel voordelen aan omdat met de plugin er via de agenda aanwezigheid gemonitord kan worden en deze up to date blijft. Het alternatief is dat elke medewerker handmatig deze gegevens invult in een online omgeving van BestelBewuster.

Moeten medewerkers verplicht een lunch keuze opgeven?

Nee, de systemen staan los van elkaar. Een medewerker wordt vanuit de verspilling gedachte gevraagd of die van te voren een keuze wil opgeven. Dit is geen verplichting maar een vraag. De vraag wordt gesteld via een aparte mail of er staat een link op bijvoorbeeld de kantoor sharepoint.