Het hotelontbijt of de banqueting
zonder verspilling?

Meer service naar hotelgasten

Met de software kun je hotelgasten laten kiezen voor roomservice, afhalen of eten in het restaurant. Met BestelBewuster zijn de mogelijkheden qua ruimte in bijvoorbeeld het restaurant altijd up to date. De hotelgast kan beloond worden voor het van tevoren invullen.

Maatwerk en efficiënter inkopen

De hotelgast van nu vereist een persoonlijker en bewuster aanbod voor de maaltijden gedurende zijn bezoek. Met het digitaal eerder aangeven van lunchwensen via BestelBewuster worden deze wensen inzichtelijk zonder dat dit gepaard gaat met verspilling. Het eerder aangeven van voorkeuren is daarmee goed voor de gast, het inkoopbeleid en het imago van het hotel.

Omzet stimuleren van ontbijt, lunch en diner door gasten

Door hotelgasten van te voren te enthousiasmeren over het aanbod aan catering door de dag heen kun je hen stimuleren om gebruik te maken van de cateringmogelijkheden van het hotel. Informeren over het menu en bijbehorende voedingswaarde en herkomst draagt al bij aan de beleving. Daarnaast zorgt gemak voor meer omzet. Denk bijvoorbeeld aan de klant op zakenreis die voor bezoek al zijn diners en mogelijkheden al kan plannen.

De oplossing: Minder verspilling en meer omzet bij catering binnen hotels

Voordelen voor het restaurant
 • Drukte en personeelsbezetting efficiënter inplannen
 • Rendabel inkoopbeleid
 • Hoog versaanbod zonder verspilling
Voordelen voor de bezoeker
 • Bewuster kiezen
 • Digitaal menuaanbod en beleving van restaurant
 • Geen teleurstelling, altijd een passend gerecht
Voordelen voor het hotel
 • Kosten restaurant verlagen
 • Omzet verhogen
 • Duurzaam imago

Hoe het werkt voor de bezoeker

1 . Communicatie kanalen
Hotelgast boekt overnachting
2 . Bewuste voorkeuren
BestelBewuster stuurt digitale menukaart via e-mail naar hotelgast.
3 . Reward / incentive
Hotelgast kan optioneel voorkeuren aangeven voor ontbijt en/of lunch en of/diner
4 . Consumeren
Hotelrestaurant ontvangt op dagniveau optimale bestellijst voor de catering
5 . Analyse
Hotelgast geniet eenvoudig van de cateringfaciliteiten van het hotel.
Ook als hotel verspilling verminderen en omzet verhogen? Neem contact op!

De unieke voordelen

 • Huisstijl volledig inregelbaar
 • Digitalisering inkoop
 • Data en inzichten via dashboard
 • Plug and play software
 • Review mogelijkheden
 • Privacy en security safe
advantages
Vanaf € 50,- per maand
Exclusief eenmalige implementatiekosten
C
Corona
Vanwege corona heeft elk hotel uitdagingen met het beleid in het hotelrestaurant en bij het ontbijtbuffet. Daarnaast speelt bewustzijn met voedsel en hygiëne in restaurants een nog veel belangrijkere rol dan voorheen. Voor het hotel helpt de BestelBewuster software met 1,5 meter samenleving? Zie voor extra informatie ook de 1,5 meter pagina.
.

Veelgestelde vragen


Worden de gegevens van hotelgasten opgeslagen?

Nee, de software van BestelBewuster is volledig privacy en security veilig. Gegevens worden direct encrypted en nadat het bezoek is geweest verwijderd.
Is de software alleen beschikbaar voor hotelgasten?

Nee, naast hotelgasten zijn er natuurlijk ook gasten die van buitenaf naar het hotelrestaurant komen. De software is ook toepasbaar voor deze gasten. Dit kan onafhankelijk of samen met elkaar gebruikt worden.
Hoe stimuleert jullie software de omzet?

Bezoeker oriënteren zich voorafgaand aan het hotelbezoek op het algehele catering aanbod. Hoe is het aanbod qua vers en wat zijn de ingrediënten zijn veelgestelde vragen. Door voorafgaand in de klantreis al aanwezig te zijn en een keuze te stimuleren wordt er ingespeeld op een latente behoefte. Anders gaat de bezoeker in de waan van de dag bijvoorbeeld bij het koffietentje om de hoek zitten.
Hoe wordt verspilling voorkomen via jullie software?

BestelBewuster heeft algemene data over hotel bezoek en catering. Dit vullen wij aan met de informatie die . Dit profiel komt bijvoorbeeld tot stand door het uitvragen van de voorkeur voor ontbijt, lunch en/of diner. Wanneer een hotel ervoor kiest om hotelgasten van tevoren de bestelling te geven ontstaat 100% maatwerk. De kans op verspilling wordt voor het hotel minimaal.
Waarom is een duurzaam imago belangrijk voor mijn hotel?

Voor de keuze voor jouw hotel door een hotelgast of bezoeker van het hotelrestaurant spelen verschillende zaken een rol. Eén van de zaken heeft betrekking op het hotel en duurzaamheid. Wat een hotel aan duurzaamheid doet speelt een steeds belangrijkere rol in de beslissing.