Wij helpen hotels met verminderen van voedselverspilling binnen catering.
Dit doen we door dat onze software helpt met het plannen en kiezen van de catering voor een optimaal Meet & Eat moment voor alle gasten.
De gasten kunnen vooraf al aangeven wat ze willen eten en drinken. Dit kan middels een koppeling met het boekingssysteem. Belangrijk hier is dat niet verplicht hoeft te zijn om zo voor ieder wat wils te bieden. Vooraf laten kiezen heeft voordelen voor inkoop, aanbod en uiteindelijk ook de organisatie. Echter geeft het de gasten ook een meerwaarde in ruimere keuze dan wel strakkere planning of uitserveermogelijkheden.
Met de software kun je hotelgasten laten kiezen voor roomservice, afhalen of eten in het restaurant. Met de software zijn de mogelijkheden qua ruimte in bijvoorbeeld het restaurant altijd up to date. De hotelgast kan beloond worden voor het van tevoren invullen. Een hogere service voor uw hotelgast en wellicht zelfs lagere kosten.
Duurzaamheid wordt met de dag belangrijker. Zowel voor bedrijven als consumenten. Door dit te communiceren zijn de eerste bezoekers bereid om mee te werken. Daarnaast kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met een beloningssysteem. Denk aan een kortingsvoucher die je uitgeeft voor het voorkeur restaurant aangegeven door de bezoeker. Daarmee voorkom je niet alleen verspilling, maar nemen bezoekers ook plaats in hun favoriete restaurant waarmee omzet wordt verhoogd.