checklist

Plan:
het cateringmoment

Vooruit plannen, automatiseren
met het boekingssysteem
betekent slimmer inkopen
choice

Kies:
je eigen catering

Iedereen kiest bewust, en voor zichzelf. Meer duurzaam, plantaardig of juist gewoon lekkerder
breakfast

Meet & Eat:
Optimaal genieten

Het resulteert in minimale verspilling
en hogere gasttevredenheid
en rendabiliteit binnen het hotel
checklist

Plannen

Plannen: van catering in een hotel

De gasten kunnen vooraf al aangeven wat ze willen eten en drinken. Dit kan middels een koppeling met het boekingssysteem. Belangrijk hier is dat niet verplicht hoeft te zijn om zo voor ieder wat wils te bieden. Vooraf laten kiezen heeft voordelen voor inkoop, aanbod en uiteindelijk ook de organisatie. Echter geeft het de gasten ook een meerwaarde in ruimere keuze dan wel strakkere planning of uitserveermogelijkheden.

choice

Kiezen

Kies: wat willen de gasten eten en drinken bij het hotelbezoek

Met de software kun je hotelgasten laten kiezen voor roomservice, afhalen of eten in het restaurant. Met de software zijn de mogelijkheden qua ruimte in bijvoorbeeld het restaurant altijd up to date. De hotelgast kan beloond worden voor het van tevoren invullen. Een hogere service voor uw hotelgast en wellicht zelfs lagere kosten.

breakfast

Meet & Eat

Meet & Eat: optimaal genieten bij je hotelbezoek

Optimaal genieten door zelf vooraf een persoonlijkere keuze te maken als gast. Wetend dat het bijdraagt aan een betere wereld met minder voedselverspilling. Door hotelgasten van te voren te enthousiasmeren over het aanbod aan catering door de dag heen kun je hen stimuleren om gebruik te maken van de cateringmogelijkheden van het hotel. Informeren over het menu en bijbehorende voedingswaarde en herkomst draagt al bij aan de beleving. Daarnaast zorgt gemak voor meer omzet. Denk bijvoorbeeld aan de klant op zakenreis die voor bezoek al zijn diners en mogelijkheden al kan plannen.


Brochure ontvangen?laptop-keuken

Zelf proberen?
We hebben een aantal mooie video's en demo's klaarstaan zodat je meteen de eerste ervaring kunt opdoen. 

Flyer - kopie

Andere Sectoren:
Naast onze basis in de kantoorwereld, kan onze software ook ingezet worden in  andere sectoren. Zie hier het overzicht.

Team-foto-BestelBewuster-2020

Nieuwste blog:
Lees hier het nieuwste nieuws, ontwikkelingen, interviews en leuke feitjes binnen de facilitaire cateringwereld.


NieuwsbriefVeelgestelde vragen


Worden de gegevens van bezoekers opgeslagen?

Nee, de software van BestelBewuster is volledig privacy en security veilig. Gegevens worden direct encrypted en nadat het bezoek is geweest verwijderd.
Hoe wordt verspilling voorkomen via jullie systeem?

BestelBewuster heeft algemene data over bezoek en consumptie. Dit vullen wij aan met bezoekersprofielen die wij maken op dagniveau. Dit profiel komt bijvoorbeeld tot stand door het uitvragen van bijvoorbeeld restaurant voorkeur bij bezoekers. Daarnaast wordt ook indirecte verspilling voorkomen. Het doel is om bezoekers te laten consumeren in het park en daarmee eigen consumpties thuis laten. Mensen gooien veel “rugzak” artikelen aan het einde van de dag onverhoopt weg.
Waarom zou een bezoeker van tevoren hieraan meewerken?

Duurzaamheid wordt met de dag belangrijker. Zowel voor bedrijven als consumenten. Door dit te communiceren zijn de eerste bezoekers bereid om mee te werken. Daarnaast kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met een beloningssysteem. Denk aan een kortingsvoucher die je uitgeeft voor het voorkeur restaurant aangegeven door de bezoeker. Daarmee voorkom je niet alleen verspilling, maar nemen bezoekers ook plaats in hun favoriete restaurant waarmee omzet wordt verhoogd.

Hoe kunnen reviews helpen met meer omzet?

Vriendelijkheid personeel en hygiëne zijn zaken die aangegeven worden als belangrijk voor een bezoeker om naar horeca op park te gaan. Reviews waarborgen kwaliteit en leidt tot vertrouwen. Via het BestelBewuster review systeem kan dit gemeten worden. De resultaten uit reviews kunnen bij nieuwe bezoekers in het keuzemoment gedeeld worden. Hierdoor hebben zij voor het parkbezoek al een vertrouwd gevoel.