checklist

Plan:
het moment

Vooruit plannen, automatiseren
betekent slimmer inkopen
en organiseren
choice

Kies:
je eigen catering

Iedereen kiest bewust, en voor zichzelf. Meer duurzaam, plantaardig of juist gewoon lekkerder
breakfast

Meet & Eat:
Optimaal genieten

Het resulteert in minimale verspilling
en hogere gasttevredenheid
en rendabiliteit
checklist

Plannen

Plannen: in een co-workspace

De members en gasten kunnen vooraf op week, dag van te voren of op dezelfde dag nog hun bewuste bestellingen doen waardoor er beter kan worden ingekocht. Dit zorgt voor een omzetvergroting en/of een betere cashpositie. Daarnaast kan er worden gestuurd op marges binnen de banquetingmap en geeft dit mogelijkheden voor up-en cross-selling.

choice

Kiezen

Kies: wat wil je gaan eten en drinken in de co-workspace

Het aanbieden van vers voedsel gaat al snel gepaard met meer voedselverspilling. Door meer inzicht vooraf op specifiek niveau, het behalen van inzichten uit de historische data kan de inkoop beter worden ingeschat en dus minder verspilling optreed.

breakfast

Meet & Eat

Meet & Eat: optimaal genieten

Alle members, medewerkers en bezoekers van je co-workspace zijn klanten voor catering. Iedereen is anders en daarom wil je dus de catering zo persoonlijk mogelijk aanbieden om iedereen zo goed mogelijk te bedienen. Met BestelBewuster creëren we een extra digitaal contactmoment, waar iedereen zijn of haar persoonlijke bewuste voorkeur vooraf kan aangeven.
 


Brochure ontvangen?laptop-keuken

Zelf proberen?
We hebben een aantal mooie video's en demo's klaarstaan zodat je meteen de eerste ervaring kunt opdoen. 

Flyer - kopie

Andere Sectoren:
Naast onze basis in de kantoorwereld, kan onze software ook ingezet worden in  andere sectoren. Zie hier het overzicht.

Team-foto-BestelBewuster-2020

Nieuwste blog:
Lees hier het nieuwste nieuws, ontwikkelingen, interviews en leuke feitjes binnen de facilitaire cateringwereld.


NieuwsbriefVeelgestelde vragen


Worden de gegevens van bezoekers opgeslagen?

Nee, de software van BestelBewuster is volledig privacy en security veilig. Gegevens worden direct encrypted en nadat het bezoek is geweest verwijderd.
Hoe wordt verspilling voorkomen via jullie systeem?

BestelBewuster heeft algemene data over bezoek en consumptie. Dit vullen wij aan met bezoekersprofielen die wij maken op dagniveau. Dit profiel komt bijvoorbeeld tot stand door het uitvragen van bijvoorbeeld restaurant voorkeur bij bezoekers. Daarnaast wordt ook indirecte verspilling voorkomen. Het doel is om bezoekers te laten consumeren in het park en daarmee eigen consumpties thuis laten. Mensen gooien veel “rugzak” artikelen aan het einde van de dag onverhoopt weg.
Waarom zou een bezoeker van tevoren hieraan meewerken?

Duurzaamheid wordt met de dag belangrijker. Zowel voor bedrijven als consumenten. Door dit te communiceren zijn de eerste bezoekers bereid om mee te werken. Daarnaast kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met een beloningssysteem. Denk aan een kortingsvoucher die je uitgeeft voor het voorkeur restaurant aangegeven door de bezoeker. Daarmee voorkom je niet alleen verspilling, maar nemen bezoekers ook plaats in hun favoriete restaurant waarmee omzet wordt verhoogd.

Hoe kunnen reviews helpen met meer omzet?

Vriendelijkheid personeel en hygiëne zijn zaken die aangegeven worden als belangrijk voor een bezoeker om naar horeca op park te gaan. Reviews waarborgen kwaliteit en leidt tot vertrouwen. Via het BestelBewuster review systeem kan dit gemeten worden. De resultaten uit reviews kunnen bij nieuwe bezoekers in het keuzemoment gedeeld worden. Hierdoor hebben zij voor het parkbezoek al een vertrouwd gevoel.