plan, kies, meet&eat demo

Probeer BestelBewuster nu zelf uit!

 

De BestelBewuster software draait om plannen en kiezen zodat uiteindelijk elke meet & eat optimaal is. De software is modulair opgebouwd zodat deze voor elke type klant relevant is. Door een trial account aan te maken in het BestelBewuster account krijg je direct een gevoel bij hoe het product werkt!

Plannen door organisator via plugin

 

Het plan gedeelte van BestelBewuster voor meetings omvat zaken zoals het onderwerp van een meeting en het uitnodigen van deelnemers. Dit proces kan ook rechtstreeks vanuit een mail client worden uitgevoerd. Als uitbreiding op het basisproduct heeft BestelBewuster hiervoor de plugin voor Outlook en Gmail ontwikkeld. De plugin maakt het nog efficienter doordat de agenda automatisch gemonitord wordt en deelnemers direct vanuit Outlook worden uitgenodigd. In de video zie je hoe dit proces eruit ziet vanuit het oog van een organisator.

Proces voor genodigden via plugin

 

Zodra de organisator via de plugin iedereen heeft uitgenodigd worden de genodigden meegenomen met bewust bestellen. In de video zie je hoe dit proces eruit ziet. De plugin is relevant voor bijvoorbeeld Corporates en Overheden, maar kan ook aansluiten bij andere sectoren.

Wil je ook ervaren hoe het is om het proces door te lopen als genodigde van een "meet & eat"?

De gratis basis versie

Laagdrempelig starten met het organiseren van de optimale "meet & eat"
  • Plan meetings 
  • Upload je eigen menukaart
  • Alle genodigden kiezen zelf
  • Jij hebt de perfecte boodschappenlijst
  • Basisversie altijd gratis! 
advantages

 

 


Wil jij een live demo door één van onze experts?

Veelgestelde vragen


Wat betaal ik voor jullie software?

De eerste meetings kunnen blijvend gratis worden georganiseerd. Uiteindelijk wordt via add-ons de software naar de wens van de klant ingericht. Voor een idee qua kosten kun je beste contact opnemen met iemand van ons team.
Is jullie product voor elk segment vergelijkbaar?

Onze denkwijze is bij elke segment hetzelfde. Door goed te plannen en zelf te kiezen vindt bij elk denkbaar cateringmoment geen verspilling plaats. De software is modulair opgebouwd waarbij je voor elke type klant onderdelen aan en uit kan zetten. Zo kun je voor het plannen gebruik maken van een plugin, maar bijvoorbeeld ook een reserveringssysteem van een hotel of leisurepark.
Hoe draagt de software bij aan meer bewustzijn?

Bij de gerechten op de menukaart kan over diverse zaken worden geïnformeerd. Denk aan vegetarisch en veganistisch, maar ook bijvoorbeeld welk broodje is samengesteld uit lokale producten en daarmee een lagere CO2 footprint achterlaat. Naast hulp over duurzaamheid bij keuzes, wordt er ook geïnformeerd over de gezondste keuzes.
Hoe wordt verspilling voorkomen via jullie systeem?

BestelBewuster heeft algemene data over bezoek en consumptie. Dit vullen wij aan met bezoekersprofielen die wij maken op dagniveau en daadwerkelijke bestellingen van gebruikers. Het doel is om gebruikers te laten consumeren op een verantwoorde manier met catering op maat!