Alles wat je moet weten over voedselverspilling

Verantwoorde consumptie en productie is het twaalfde doel van de Sustainable Development Goals...

De toekomst van catering door de ogen van: Patrick Janssen

In het vierde deel van onze blogserie De toekomst van catering door de ogen van.. spreken we met...

De toekomst van catering door de ogen van: Joost Homminga & Bas Terlingen

Hoe gaat de catering van de toekomst eruit zien en hoe kunnen we ons hierop voorbereiden? In het...

De toekomst van catering door de ogen van: Denise Heijers

In dit turbulente jaar hebben we ons allemaal enorm veel moeten aanpassen om met de snel...

De toekomst van catering door de ogen van: Marco Lexmond

 

3 manieren om je Sinterklaas snoepgoed te herbruiken

Wanneer de Sint in ons land is vullen we ons huis graag met veel lekkernijen, veelal snoepgoed....

Automatisering in de catering: 24/7 persoonlijke service

 

Als we trek krijgen willen we graag zo snel mogelijk eten. Maar eetschema´s verschillen per...

Radio Circulair: Interview met Bruce Westeneng

Op donderdag 12 november was onze eigen Bruce Westeneng te gast bij Radio Circulair. Bruce...

Top 3 digitalisatie trends in facility management

Facility managers, de stille helden van kantoor. Dankzij facility managers kunnen we comfortabel...

Pompoen seizoen: 5 tips voor een verantwoord en lekker pompoenseizoen

Herfst is het seizoen van de pompoen! Gedurende deze maanden worden veel pompoenen gekocht maar...