SDG 2: Oplossingen voor Facility Managers

 

Duurzaamheid in catering: 5 trends en 5 tips

Een snelgroeiende trend binnen de catering industrie is duurzaamheid. Zo is er vanuit de gasten...

Alles wat je moet weten over voedselverspilling

Verantwoorde consumptie en productie is het twaalfde doel van de Sustainable Development Goals...

De toekomst van catering door de ogen van: Patrick Janssen

In het vierde deel van onze blogserie De toekomst van catering door de ogen van.. spreken we met...

De toekomst van catering door de ogen van: Joost Homminga & Bas Terlingen

Hoe gaat de catering van de toekomst eruit zien en hoe kunnen we ons hierop voorbereiden? In het...

De toekomst van catering door de ogen van: Denise Heijers

In dit turbulente jaar hebben we ons allemaal enorm veel moeten aanpassen om met de snel...

De toekomst van catering door de ogen van: Marco Lexmond

 

3 manieren om je Sinterklaas snoepgoed te herbruiken

Wanneer de Sint in ons land is vullen we ons huis graag met veel lekkernijen, veelal snoepgoed....

Automatisering in de catering: 24/7 persoonlijke service

 

Als we trek krijgen willen we graag zo snel mogelijk eten. Maar eetschema´s verschillen per...

Radio Circulair: Interview met Bruce Westeneng

Op donderdag 12 november was onze eigen Bruce Westeneng te gast bij Radio Circulair. Bruce...