Pauzeplein als oplossing voor voedselverspilling bij vergaderingen

Er zijn veel verschillende oplossingen bedacht om het voedselverspillingsprobleem tegen te gaan. Soms kan het lastig zijn om te weten welk concept toepasbaar is voor welke situatie. Om hier verder op in te gaan, bespreken wij hieronder een oplossing voor verspilling tijdens vergaderlunches: het Pauzeplein.

De 6 beste films over voedsel en duurzaamheid

Nu dat we al een tijdje massaal thuis zitten heb je waarschijnlijk alle nieuwste series en...

Waarom je nu moet beginnen met circulair inkopen

Circulair inkopen, waarom is het belangrijk en hoe maak je dit waar? Als bedrijf bijdragen aan...

SDG 2: Oplossingen voor Facility Managers

 

Duurzaamheid in catering: 5 trends en 5 tips

Een snelgroeiende trend binnen de catering industrie is duurzaamheid. Zo is er vanuit de gasten...

Alles wat je moet weten over voedselverspilling

Verantwoorde consumptie en productie is het twaalfde doel van de Sustainable Development Goals...

De toekomst van catering door de ogen van: Patrick Janssen

In het vierde deel van onze blogserie De toekomst van catering door de ogen van.. spreken we met...

De toekomst van catering door de ogen van: Joost Homminga & Bas Terlingen

Hoe gaat de catering van de toekomst eruit zien en hoe kunnen we ons hierop voorbereiden? In het...

De toekomst van catering door de ogen van: Denise Heijers

In dit turbulente jaar hebben we ons allemaal enorm veel moeten aanpassen om met de snel...

De toekomst van catering door de ogen van: Marco Lexmond