De lunchbehoeftes van werkend Nederland

In onze strijd tegen voedselverspilling komen wij vaker bedrijven tegen die niet goed op de hoogte zijn van de lunchbehoeftes, het gedrag, en de verwachtingen van hun werknemers. Om hier betere inzichten in te krijgen hebben wij besloten de werknemers aan het woord te laten. In dit onderzoek hebben wij Nederlandse werknemers gevraagd om ons mee te nemen in hun lunchkeuzes waardoor er een effectief beeld geschetst kan worden van hun behoeftes en de aspecten waar werkgevers op kunnen verbeteren.

BestelBewuster voert een MIT haalbaarheidsstudie uit!

BestelBewuster gaat een haalbaarheidsstudie doen, aangevuld met industrieel onderzoek of...

Jouw Digitale Banquetingmanager

Banquetingmanagers verzorgen een cruciale rol bij het creëren van een ultieme gastervaring tijdens...

Voor- en nadelen van web applicaties voor cateraars

De 4 grootste problemen van de kantoren van de toekomst

85% van thuiswerkend Nederland wil zelf kunnen bepalen in de toekomst waar zij willen werken....

5 Handige tips om minder vlees te eten en dit vol te houden

Dat vlees het milieu belast zal vast geen verrassing voor je zijn en je zult wellicht al vaker...

9 Oplossingen tegen voedselverspilling bij bedrijven

Gemiddeld wordt er ongeveer 30% van al het voedsel wereldwijd verspild. Ook op de werkvloer vindt...

Pauzeplein als oplossing voor voedselverspilling bij vergaderingen

Er zijn veel verschillende oplossingen bedacht om het voedselverspillingsprobleem tegen te gaan....

De 6 beste films over voedsel en duurzaamheid

Nu dat we al een tijdje massaal thuis zitten heb je waarschijnlijk alle nieuwste series en...

Waarom je nu moet beginnen met circulair inkopen

Circulair inkopen, waarom is het belangrijk en hoe maak je dit waar? Als bedrijf bijdragen aan een...