De toekomst van catering door de ogen van: Patrick Janssen

In het vierde deel van onze blogserie De toekomst van catering door de ogen van.. spreken we met Patrick Janssen om zijn visie met ons te delen. Inzichten vanuit zijn expertise in conceptontwikkeling en zijn persoonlijke passie voor voedsel bieden een verfrissende blik op catering van de toekomst. 

De toekomst van catering door de ogen van: Joost Homminga & Bas Terlingen

Hoe gaat de catering van de toekomst eruit zien en hoe kunnen we ons hierop voorbereiden? In het...

De toekomst van catering door de ogen van: Denise Heijers

In dit turbulente jaar hebben we ons allemaal enorm veel moeten aanpassen om met de snel...

De toekomst van catering door de ogen van: Marco Lexmond

 

3 manieren om je Sinterklaas snoepgoed te herbruiken

Wanneer de Sint in ons land is vullen we ons huis graag met veel lekkernijen, veelal snoepgoed....

Automatisering in de catering: 24/7 persoonlijke service

 

Als we trek krijgen willen we graag zo snel mogelijk eten. Maar eetschema´s verschillen per...

Radio Circulair: Interview met Bruce Westeneng

Op donderdag 12 november was onze eigen Bruce Westeneng te gast bij Radio Circulair. Bruce...

Top 3 digitalisatie trends in facility management

Facility managers, de stille helden van kantoor. Dankzij facility managers kunnen we comfortabel...

Pompoen seizoen: 5 tips voor een verantwoord en lekker pompoenseizoen

Herfst is het seizoen van de pompoen! Gedurende deze maanden worden veel pompoenen gekocht maar...

BestelBewuster gaat met hulp van Rabobank de duurzame transitie binnen de cateringwereld versnellen

  • BestelBewuster versnelt verduurzaming met Rabobank als financieringspartner
  • Digitalisering...